Nové verze MXDesigner v9.1 a MXRemote v2.3

Tyco Fire Protection Product uvolňuje novou verzi nástroje pro navrhování systémů EPS ZETTLER MXDesigner v9.1 a programu pro vzdálenou správu ústředen MXRemote v2.3.

MXDesigner

Program MXDesigner nabízí komfortní možnost návrhu systému EPS ZETTLER Expert s řadou ústředen ZX/MZX/PROFILE tak, aby bylo možno navrhnout  funkční a efektivní systém EPS podle požadavků dané aplikace a s ohledem na dodržení všech parametrů systému. MXDesigner poskytuje textové a grafické výstupy, které mohou být součástí projektové dokumentace a umožňuje export dat do konfiguračního programu MXConsys. Program MXDesigner lze rovněž využít i pro kontrolu stávající konfigurace po stažení dat z ústředny.

Novinky a změny v MXDesigner v9.1:

  • Kompatibilita s Win7/8/10 (32/64bit)
  • Přidán modul VIO800 – adresovatelný interface pro nasávací kouřové hlásiče VESDA LaserPlus / LaserScanner
  • Všechny ústředny ZX/MZX/PROFILE s CPU801 nyní umožňují použít na všech kruhových vedeních 250 adres bez omezení (dříve omezení na 125adres pro ústředny ZX)
  • Přidána komora do vzduchotechniky DPK6 jako nová zásuvka pro hlásiče 830PH/850PH
  • Standardně předdefinovaná zásuvka pro všechny hlásiče je nově 5B 5″ (POZOR, v ČR a SR je standardně dodávána zásuvka 4B 4″ a proto je třeba před prvním použitím hlásiče v projektu změnit v jeho vlastnostech zásuvku na 4B 4″)
  • Další drobné změny a opravy známých chyb

MXRemote

Program MXRemote umožňuje vzdálenou správu ústředen ZETTLER ZX/MZX/PROFILE. Na displeji PC je zobrazen virtuální ovládací panel ústředny, který umožňuje její plnohodnotné ovládání.

Novinky a změny v MXRemote v2.3:

  • Do instalace programu doplněny chybějící fonty (v dřívějších verzích bylo třeba nainstalovat i program MXChecker v jehož instalaci jsou fonty rovněž obsaženy)

Programy MXDesigner v9.1 a MXRemote v2.3 jsou k dispozici ke stažení na serveru TycoFPP Capsa. Pokud nemáte na server přístup, požádejte o přihlašovací údaje na adrese sales.liberec@tycoint.com.

Přečíst celý zpravodaj …