Nová ústředna EPS ZETTLER PROFILE s ovládáním pomocí dotykového 8,4″ displeje

Ústředna EPS ZETTLER PROFILE je založena na ověřené platformě ZX/MZX doplněné zcela novým ovládacím panelem (GUI) s barevným dotykovým displejem 8,4″. Díky tomuto řešení je zaručena 100% kompatibilita se všemi stávajícími prvky systému ZETTLER Expert (hlásiče a moduly, rozšiřující desky, síťování ,…). Uživatelům i servisním technikům nabízí GUI nový způsob ergonomického ovládání systému EPS, přihlašování do systému pomocí bezkontaktní RFID karty, export paměti událostí na USB Flash, zobrazení map objektu na displeji ústředny a další nové možnosti.

Základní přehled vlastností a výhod nových ústředen ZETTLER PROFILE můžete získat z krátkého prezentačního videa zde*. Ústředna ZETTLER PROFILE je samozřejmě certifikována pro použití v ČR a plně lokalizována do češtiny vč. dokumentace. Přehlednou brožuru k řadě ústředen a tabel obsluhy ZETTLER PROFILE si můžete stáhnout zde.

Další podrobné informace jsou k dispozici na serveru Capsa nebo u Vašeho obchodního zástupce. Novince se budeme samozřejmě věnovat i v dalších vydáních TycoNews. Pokud nemáte link na server Capsa, požádejte o přihlašovací údaje nebo více informací na adrese sales.liberec@tycoint.com.

Přečíst celý zpravodaj …